Skip to content

Zomerontmoetingen met de Gedenkplaats Kamp Haaren

Zicht op de noordoost-zijde van het ‘karkas’ (na de brand van augustus 2019) van het Groot-Seminarie Haarendael (foto: 11 juni 2024 / MH).

Op 29 juli aanstaande wordt er ‘s-middags tussen twee en vier uur in Oisterwijk, een lezing gegeven over wat er zich in de Tweede Wereldoorlog in en rond Haarendael afspeelde. Deze presentatie wordt gegeven door (een) medewerker(s) van de Gedenkplaats en vindt plaats bij Inlooppunt Oisterwijk, Kerkstraat 48 in Oisterwijk.
En voor de woensdagen 7 en 14 augustus (tussen 10.00 en 12.00 uur) kunt u zich inschrijven voor een rondleiding. U krijgt dan uitleg en alle ruimte om vragen te stellen over alles wat met Haarendael te maken heeft. U ziet de kamers in het oude Gemeentehuis van Haaren, waar de Gedenkplaats Kamp Haaren momenteel gehuis-vest is en waar we, eind 2022, naar toe verhuisden en wat daar zoal bewaard wordt. Het adres is Monseigneur Bekkersplein 2 in Haaren. Komt u naar één van deze rondleidingen, dan gebeurt dit onder het genot van een kop koffie en een koekje.

Nadere inlichtingen en/of aanmelden (voor beide zomerontmoetingen) per mail:

Het Oude Gemeente-huis van Haaren, Mgr. Bekkerplein 2, waar de Gedenkplaats Kamp Haaren nu gevestigd is (foto: 19 mei 2023 / MH).
Back To Top